Neste: Utstilling i Trysil Kunstforening

Høsten har etter hvert blitt en travel tid for en kreativ sjel. Heldigvis! Nå er utstillingen i hjembyen Tromsø tatt ned og overlevert Galleri NORD. Neste stopp for glade og fargerike bilder i Dornberg-universet er Gammelskula i Trysil. Glede!

Gammelskula i Trysil mindreDet forberedes i atelier og hos allierte trykkerier. Blindrammer skal snekres, passepartouter og bilder monteres i nøytrale trerammer. Kort skal pakkes og tas med. En kunstners virke dreier seg noen ganger mer om alle disse praktiske tingene som skjer rundt bilder og kreasjoner. Men heldigvis synes jeg disse prosessene er like spennende som selve skaperprosessen av et bilde! Følelsen (og lukten!) av kort, ferske fra trykkeriet, som pakkes i cellofan. Lerretet som strammes rundt en blindramme. Bilder som ble skapt i løpet av sommeren og som nå er forstørret opp mange ganger og henges på veggen. Fantastisk!

Derfor gleder jeg meg stort til å komme til Trysil kunstforening og åpne en helt egen separatutstilling den 1. oktober! Det blir en fest! Musikalsk innslag, servering og forhåpentligvis mange tryslinger. Jeg har hørt at folk fra Trysil er litt mer «lealause» og kreative enn andre. Tror du det stemmer? Jeg håper i alle fall at de setter pris på mine fargerike og glade kreasjoner – og at de møter opp og hilser på!

Advarsel: Du kan komme til å få en klem!

 Utstillingsåpning:
Tid: Lørdag 1. oktober klokken 12
Sted: Gammelskula i Trysil

Utstillingen henger fra 1 -12 oktober.

Translate »