Fantastisk å ha utstilling i TRYSIL

Å ha utstilling i Trysil er helt fullstendig fabelaktig. Det varmer et fargerikt kunstnerhjerte å bli tatt i mot med så mye entusiasme, glede og nysgjerrighet. 

torill-og-laila
Laila Østerhaug får med seg nyervervet bilde siste utstillingsdag. Her med Trysil Kunstforenings Torill Odden.
trysil-2
Herlig når det kommer så mange mennesker til en utstillingsåpning!

Mange hundre mennesker valgte å ta turen innom i den relativt korte perioden som utstillingen varte. En ikke ubetydelig andel vandret ut igjen, i trygg forvisning om at de hadde sikret seg et lite – eller stort – kunstverk til veggen, noen postkort eller en årskalender med fargerike motiver. Selveste ordføreren kom også innom for å velge motiv til ordførerveggen. Ikke overraskende ble det bildet av Gammelskula. Det er gledelig!

Gallerivaktene kunne fortelle at det var hyggelig å se så mange unge mennesker i galleriet, dette var tydelig en utstilling som trakk den litt yngre garde til Trysil Kunstforenings arrangement. Jeg tror mye av oppmerksomheten skyldtes at Trysil Kunstforening strålende innsats for å dele dette med folket. Noe som resulterte i flotte og positive oppslag i media!

Jeg er uhyre takknemlig for invitasjonen til å stille ut, og for den massivt positive responsen jeg ble møtt med.

Tusen takk til Trysil Kunstforening og til alle som kom innom utstillingen! En del av hjertet mitt kommer alltid til å banke litt ekstra for tryslinger, kjenner jeg….

Translate »