OM GRY

Gry profilbildeGry Dørnberg Olsen er selvlært og har drevet på med stor entusiasme i 20 år, først og fremst inspirert av kunstsjangrene Folk art og Naive art. Livsglede , farger og kontraster preger bildene som kunstneren lager.

Les mer her: Portrettintervju fra avisen Østlendingen i oktober 2014

Gry Utstilling 2004
Fra utstillingen i september 2004 på Galleri OMK i Oslo

Den første separatutstillingen fant sted i 2004, på OMK galleri i Oslo.
Etter dette har hun deltatt på diverse utstillinger, både i Oslo, Hamar, Tromsø og Elverum – på kafeer, kunstforeninger, utsalgssteder og sammen med andre kunstnere.

Verkene er innkjøpt av offentlige instanser og næringslivsaktører, blant annet er kontor og møtelokaler hos AMFI Elverum, Kantina i Tromsø kommune og Konfliktrådet i Hedmark utsmykket med bilder fra hennes rikholdige produksjon. Du kan også se den faste miniutstillingen på Lundgaard mat og skjenkestue i Elverum.

Siste separatutstillinger utenom årvisse utstillinger i Galleri Gammelstua anno 1679, ble holdt i Amfi Elverum Galleri i desember 2013, Trysil Kunstforening oktober 2016, Ishavskatedralen i Tromsø sommeren 2016 og sommer/høst 2017.

Du finner også arbeidene hennes hos Galleri NORD i Tromsø.

Galleri Gammelstua er nå stengt og kunstneren flyttet til hjembyen Tromsø. Det planlegges likevel utstillinger og førjulsaktiviteter i Elverum og omegn! Følg med!

Galleri Gammelstua 2013
Galleri Gammelstua 2013. Her med nabo og forfatter Britt Karin Larsen.

Gry er utdannet cand.polit (pedagogikk) fra UiO, med fokus på temaene kommunikasjon og dialog. Til daglig arbeider hun med kommunikasjonsrådgivning, design av nettsider og redaksjonelle tjenester, samt med B2B reklame og profilering hos Jansen Reklame AS i Tromsø.

Ta gjerne kontakt på e-post: gry@dornberg.no

Translate »