Kalender 2018 i begrenset opplag

Kalenderen for 2018 er endelig pakket ut, signert og puttet i plastomslag. – Hver eneste kalender er dyrebar, siden den kun er laget i få eksemplarer, sier kunstneren. 

Fargegjengivelsen på illustrasjonene i kalenderen for 2018 er noe Gry er spesielt fornøyd med i år.

Kunstnerens egen kalenderselfie

– Jeg har brukt et annet trykkeri, noe som har gitt seg utslag i kvaliteten og fargene, smiler hun fornøyd. – Bildene er akkurat slik jeg vil ha dem!

Kan rammes inn
Gry sier at flere kjøpere av kalenderne hennes pleier å ramme inn motivene når året er omme. – Det er alltid morsom å få tilsendt Snap eller meldinger der folk viser frem veggen med de innrammede miniatyrkunstverkene! Jeg har sett at det går an å bruke standard små passepartouter og rammer fra Clas Olhson, tipser hun.

Selv håper hun å få beholde et par stykker til eget bruk. – De tre årene jeg har laget kalendere, så har de vært veldig populære. Utrolig takknemlig for det! Er jo en fin og fargerik gave, både til seg selv eller noen man liker godt, smiler hun.

Naive art mer populært enn før
Hun vet ikke om opplaget vil være like beskjedent til neste år: – Jeg arbeider med å få på plass både nettbutikk og avtale med forhandlere, sier hun. – Interessen for kunst og produkter i Naive art-sjangeren har økt det siste året, og selv om det nok tar litt tid før vi som driver med dette er på høyde med andre land, så ligger det mye potensiale her, avslutter hun.

Kalenderen er for salg på nett og i Galleri Gammelstua, som er åpen ved arrangementer og etter avtale.

Klikk her for å bestille kalender

Translate »