Fyller opp med kalendere, kort og kunst

Det er Galleri NORD i Tromsø som har eneretten på salg av kunst og kunstprodukter fra Gry Dørnberg Olsen. Der finner du nå både kalendere, kort og nye motiver til veggen!

Etter en travel høst med produksjon av nye motiver, flere arrangementer og kalendersalg har kunstneren endelig fått sendt ny forsyning til Galleri NORD i Tromsø.

Kalendere, kort og mange nye motiver i hyllene hos Galleri NORD

– Det er inspirerende for meg å få ha kunsten min for salg i et så nydelig galleri i hjembyen, smiler Gry fra atelieret sitt, langt inne i skogen utenfor Elverum. Her får hun tid til å finne ro og inspirasjon til nye motiver, mange av dem fra Tromsø:

– Det er egentlig ganske forunderlig hvor nærme byen, med arkitektur, mennesker og levd liv man kommer når man sitter på et sted som er så fundamentalt forskjellig, sier hun. – Her er jeg omgitt av høye trær og gamle bygninger. Havet og fjellene er langt unna, det er også menneskene, rent fysisk. På en eller annen merkelig måte får det meg til å føle en sterk glede og inspirasjon. Glede over livet og alt jeg har opplevd, inspirasjon i alle de menneskene jeg har møtt!

Glede blir farger
Inspirasjonen og skapertrangen kommer til uttrykk i bilder og motivvalg:

Utvalget i kort er det ingenting å si på!

– Farger er for meg et uttrykk for glede, og jeg håper at jeg med bildene mine klarer å treffe folk akkurat der – i gleden over livet, sier hun. – Det er så mye å glede seg over, så mye å være takknemlig for. Selv om det skjer mye grusomt der ute i verden, påpeker hun, – så er det viktig å verne om gledene og om takknemligheten. Jeg lager bildene mine fra hjertet, med mye glede og kjærlighet. Kanskje kan jeg sette igjen noen avtrykk av glede hos andre? Det er i alle fall det jeg håper på, avslutter hun.

Sender kunst nordover
– Nå har jeg sendt noen pakker med kalendere, en hel masse kort og flere nye bilder til Galleri NORD i Tromsø. Og det kommer mer! Jeg er så inspirert av Tromsøbyen for tida, og har laget flere nye motiver derfra. Flere av dem finnes allerede i galleriet, og flere er på vei, smiler hun. – Byen i mitt hjerte!

Fire av de populære Tromsø-motivene som du nå finner hos Galleri NORD
Translate »