Fargerikt til KONTORET

Ukens fargerike bestilling gikk til SALUTIS HMS i Elverum, som driver med bedriftshelsetjeneste og bedriftsutvikling. – Dette vil virkelig lyse opp veggene våre, sier Elin Birgitte Vestad.

Foto: Geir Fjeld

De signerte plakatene ble levert personlig, av en spent og takknemlig kunstner.

– Det er utrolig morsomt å få slike oppdrag, sier Gry Dørnberg Olsen. – Flere og flere bedrifter som jeg har vært i kontakt med går for de litt mer fleksible utsmykkingsløsningene. I dette tilfellet plakater i størrelse 50×70 cm som går inn i en standard ramme man kan få kjøpt flere steder, forklarer hun. – Man kan jo bli lei å å se på de samme bildene dag etter dag, ler hun. – Så hvorfor ikke gjøre det enkelt å bytte dem ut når man har lyst?

Fargerikt er populært
De ansatte på Salutis var fokusert på glade farger.
– Og så syntes vi at vi skulle satse på en lokal kunstner, smiler Elin. – Jeg gleder meg veldig til de andre kommer tilbake, slik at vi kan kose oss med motivene og velge en fin ramme til dem.

Dørnberg Olsen har merket en økende interesse for kunsten og de fargeglade bildene. – Farger gjør noe med oss. Det lyser opp hverdagen, gir masse energi og glede. Akkurat det man trenger når man skal være på jobb hele dagen!

Hun håper hun klarer å inspirere andre til å velge samme løsning. – Det er både enkelt og relativt rimelig, i alle fall foreløpig, ler hun. – Blir det penger til overs på utsmykkingsbudsjettet, så kan det jo gå til noen gode flasker rødvin og en kveld med sosialt samvær, ikke sant? En såkalt vinn-vinn situasjon, avslutter hun spøkefullt.

 

Her kan du lese mer om bestilling av plakater.

Translate »