Utstilling 13 og 14 juni!

Det nærmer seg utstillingshelg, og som vanlig finner vi frem den beste kaffen (Ali), de herligste vaflene, jordbærsyltetøy og rømme. Om Kunstneren får ånden over seg, går hun kanskje løs på den struttende rabarbraen i hagen og lager verdens beste rabarbrakake. Ureist mat og ureist kunst – det liker vi her til gards!

Produkter utstilling juni 2015Nytt av året er produktene til hiLo, Hilde Olsen, som bærer preg av mange års erfaring bak symaskina og en spesiell forkjærlighet for dongeri og farger. Trenger du noe å ha iPaden i, eller en liten veske til telefon og penger? Det finner du her i helga. Hun har også produsert praktiske og fine kopp-beskyttere for pappbeger. Kjempefine å ha med på tur! Dessuten serverer hun oss solide handleposer i voksdukstoff og andre tekstiler, samt forseggjorte skuldervesker i dongeri, med broderier og humor…. Jeg har en der det står: «Queen of fucking everything», som jeg bruker om sommeren. Lommer inni og utenpå og helt unik. Liker!

Katt på sofaPå egne vegne kan jeg jo nevne at det kommer flere nye motiver opp på veggen, i flere størrelser. Jo større , desto bedre! Kort er også satt i produksjon og pakkes antakelig med konvolutt i cellofan-omslag frem til siste minutt før åpning!

Det er mye som skal ordnes og fikses. Blir det bra vær, så flytter vi bord og stoler ut i sola – derfor må plenen være nyklippet og bedene stelt, kattene må formanes om god oppførsel og det må tenåringsgutter som skal gi en hjelpende hånd, også. Mannen er selvgående og trenger ingen andre retningslinjer enn kjærlighet og takknemlighet for at han stiller opp for Kunstnerfruen…

Vi gleder oss. Velkommen skal du være, mellom 12 og 16 på lørdag og søndag!

Adresse: Nordskogbygdvegen 120, 2410 Hernes.

Translate »