Neida, jeg er ikke utsolgt!

Det viser seg faktisk at mange som ønsker seg den fargeglade Dornberg-kalenderen tror at jeg er utsolgt, sikkert fordi jeg hadde den ferdig trykket og for salg allerede i september! Men jeg har fremdeles en del eksemplarer for salg, signert og ferdig pakket i lekkert omslag. 

gry-med-kalendreSelvfølgelig har jeg gjemt unna noen kalendere til min egen Juleutstilling her på gården siste uka i november, og til julemarkedet hos Kjøkkenveien3 på Imsroa helga etter. Skulle bare mangle! Men har du lyst til å kjøpe, så er det alltids ei råd, selv om opplaget, som alltid, er begrenset. Du kan rett og slett bare fylle ut skjemaet under, så kommer den i posten om kun kort tid. Eller så kan vi avtale levering/henting om du bor i Elverumsområdet. Er jo hyggelig å møtes!

Bestillingsskjema (*= Obligatorisk)

 

SIKKERHETSKONTROLL

Translate »