Jubilerer med loddtrekning

Kunstkalenderen for 2024 er nummer ti i rekken, og feires derfor med loddtrekning. Har du kjøpt kalender, ta vare på loddet som ligger ved!

Onsdag 3. januar 2024 trekker jeg en heldig vinner av et trykk på lerret, montert på blindramme, med fri frakt/levering. Se bildene du kan velge mellom nederst i saken. Valmuene og Rød Fryda er størrelse 40×60 cm, Stileben med sitroner er 70×50 cm. Vinner du, velg ett!

Kriterier: Vinnerloddet vil bli annonser på disse nettsidene, samt på Instagram (@dornbergart) og Facebook (https://www.facebook.com/dornberg.no). Vinneren har da en frist på en (1)uke på å ta kontakt via e-post til: gry@dornberg.no. Skulle vinner ikke melde seg, vil ny vinner bli trukket onsdag 10.januar. Det vil bli annonsert 3 (tre) ulike trykk/motiv å velge mellom før vinner annonseres, på denne siden.

Lykke til!

VINNEREN ER ROSA LODD: F 17    Vinneren kan sende bilde av vinnerloddet og premiekaninen som loddet er festet til, på SMS til Gry.

Oppdatering: GRATULERER til Inger Marion med vinnerloddet! Den heldige vinneren valgte «Stileben med sitroner» og overlevering vil skje i løpet av de nærmeste dagene.  Hurra!

Translate »