Her er det!

Det er ikke hvermansen forunt å være kjent på bygda i Elverum – og det MÅ du være, for å finne frem til Galleri Gammelstua i Horndalen. Bruker du GPS, ja så havner du laaaangt oppi Nordskogbygda, på tunet til en stakkars intetanende beboer der. Og det vil vi jo ikke…Derfor har jeg laget en enkel veibeskrivelse!gry-i-galleriet-1

 

Fra Elverum sentrum (ca 15 minutter): Kjør mot Trysil til du kommer til en Statoilstasjon på høyre side. Ta av til VENSTRE, der det er skiltet mot Nordskogbygda. Neste kryss til HØYRE og så kjører du noen kilometer, til du kommer til et kryss med en vei til VENSTRE – den er også skiltet mot Nordskogbygda og Nordskogbygda kirke. Kjør 700-800 meter til du kommer til et hvitt hus på VENSTRE side og en melkerampe (forhåpentligvis et skilt og noen ballonger :-)). Mellom de to går det en gårdsvei som du uredd følger 700 meter, helt frem til Galleri Gammelstua, et rødt lite hus med lys i vinduene. Velkommen inn!

Fra Trysil (ca en time): Kjør mot Elverum en times tid, til du kommer til Statoilstasjon på venstre side. Ta av til HØYRE i dette krysset, mot Nordskogbygda. Resten som beskrivelse ovenfor.

Du er hjertelig velkommen inn i et av de eldste husene i Elverum. Vi har fyr i grua, duftende vafler, fargerik kunst i mange varianter og mye mer!

Hjertelig hilsen Gry

Translate »