Gry feirer 1000 likere

Kunstneren nådde i disse dager over tusen likere på facebook-siden sin, og feirer ved å gi bort bilde, krus og handlenett med samme motiv!

– Jeg føler meg så heldig som kan drive på med dette, smiler hun fra galleriet på gården, der hun har overtalt mannen til å ta et smørblidt bilde av seg selv og gi-bort-tingene. – Dette motivet er jeg spesielt glad i, forteller hun. – Det hadde faktisk ikke noe navn før jeg var i Italia nylig, og traff dama som passet rett inn som modell! Hun het Valeria, og bildet mitt ble døpt samme øyeblikk.

Vesken og kruset er det kun få eksemplarer av: – Av krus er det bare dette, mens vesken er det produsert tre stykker av, smiler hun. – Prøver jo å holde slike ting litt eksklusivt, i alle fall foreløpig. Drømmen er selvsagt å produsere motiver og mønster i en litt større skala, sier hun. – Jeg driver med noen prototyper og tester ut ting hele tiden, så vi får se. Alt er mulig, tror kunstneren.

– Nå skal det i alle fall feires, i takknemlighet over at jeg har så utrolig mange og trivelige følgere på facebook – det betyr mye for meg, avslutter hun.

Den som vinner, får pakke fraktfritt tilsendt.

 

Translate »