UTSOLGT! Kunst årskalender 2023

Fargerik og glad kalender, med håp om et fantastisk 2023, signert av kunstneren. For mange har det blitt en tradisjon å sikre seg et eksemplar eller flere til seg selv eller som gave.  I år blir det kun produsert et lite opplag, noe kunstneren så smått begynner å angre på, med tanke på de bestillingene som allerede har kommet inn. Men det blir som det blir, og i år blir det eksklusivt, det er sikkert! 

For niende året på rad kan du nå bestille Dornbergs årskalender, med motiver i sjangeren Naive Art. Kalenderen har akkurat kommet fra trykkeriet og utsendelsene er i full gang! 70% av opplaget er allerede bortbestilt eller skal leveres for salg på Galleri NORD, men jeg sender eller leverer så lenge jeg har. (Bestillingsskjema nederst på siden)

Slik ser kalenderens forside ut, motivene inne i kalenderen er like fargerike og glade:

 

Kalenderen er i størrelse A5 med spiral og hull for oppheng. Den bruker en flate på ca 15×42 cm når den henger på vegg. Kalendariet er praktisk utformet med «bokser» store nok til at det er plass til et stikkord eller to. Det er også plass til egne notater nederst på hver kalenderside. Noen kalendere leveres uten hull, men med klype for oppheng.

Årskalenderen koster kr 200,- inkl mva pr stk. Faktura sendes pr e-post når bestilling er mottatt, med forfall 6 dager. Porto, emballasje og ekspedisjons-omkostninger kommer som tillegg, avhengig av antall og vekt. (Se bestillingsskjema for eksakt pris for din bestilling). Maks 5 kalendere per bestilling. Skulle du ønske flere, ta kontakt så snart som mulig.

 

Det er 30 dager angrerett på kjøp via internett. Hvis du ønsker å returnere produktet innen 30 dager må du selv betale porto og omkostninger.

Bestillingsskjema (*= Obligatorisk)

 

SIKKERHETSKONTROLL

Translate »