UTSOLGT PÅ NETT! Kunst årskalender 2024

Fargerik og glad kalender, med håp om et fantastisk 2024, signert av kunstneren. For mange har det blitt en tradisjon å sikre seg et eksemplar eller flere til seg selv eller som gave.  I år blir det kun produsert et lite opplag, noe kunstneren så smått begynner å angre på, med tanke på de bestillingene som allerede har kommet inn. Men det blir som det blir, og i år blir det eksklusivt, det er sikkert! 

For tiende året på rad kan du nå bestille Dornbergs årskalender, med motiver i sjangeren Naive Art. (Bestillingsskjema nederst på siden – stengt, noen få eksemplarer til salgs hos Galleri NORD, samt på utstilling hos Fru Berg 25 og 26 november: Les mer her)

Slik ser kalenderens forside ut, motivene inne i kalenderen er like fargerike og glade:

 

Kalenderen er i størrelse A5 med spiral og hull for oppheng. Den bruker en flate på ca 15×42 cm når den henger på vegg. Kalendariet er praktisk utformet med «bokser» store nok til at det er plass til et stikkord eller to. Det er også plass til egne notater nederst på hver kalenderside.

Årskalenderen koster kr 250,- inkl mva pr stk. Faktura sendes pr e-post når bestilling er mottatt, med forfall 6 dager. Det er også mulig å betale med Vipps eller PayPal, mer info kommer om det! Porto, emballasje og ekspedisjons-omkostninger kommer som tillegg, avhengig av antall og vekt. (Se bestillingsskjema for eksakt pris for din bestilling). Maks 5 kalendere per bestilling. Skulle du ønske flere, ta kontakt så snart som mulig, helst før 22 september.

 

Det er 30 dager angrerett på kjøp via internett. Hvis du ønsker å returnere produktet innen 30 dager må du selv betale porto og omkostninger.

JUBILEUM: Ved hver kalender er det lagt ved et lodd! Tirsdag 2. januar 2024 trekker jeg en heldig vinner av et trykk på lerret, montert på blindramme i størrelsen 40×50 cm.

Kriterier: Vinnerloddet vil bli annonser på disse nettsidene, samt på Instagram (@dornbergart) og Facebook (https://www.facebook.com/dornberg.no). Vinneren har da en frist på en (1)uke på å ta kontakt via e-post til: gry@dornberg.no. Skulle vinner ikke melde seg, vil ny vinner bli trukket onsdag 10.januar. Det vil bli annonsert 8 (åtte) ulike trykk/motiv å velge mellom før vinner annonseres. Disse vil kunne ses på www.dornberg.no nettside.

Lykke til!

 

Translate »