Pai med SKOGSOPP

Dette er muligens den enkleste, men likevel smakfulle og lekre sopp-oppskriften jeg vet om. Smaker godt rett ut av ovnen, men aller best dagen etterpå!

I denne oppskriften bruker jeg ferdigprodukter (paibunn fra Maizena) og tilsetter en blanding av soppen jeg har plukket, samt krydder, løk og urter. Eggestand av Cottage cheese og tre store egg, en halvtime i ovnen, og vipps, festmåltidet er klart!

Du trenger (til 4 personer):

En ferdig paibunn (eller lag din egen)
Ca en liter fersk sopp, i biter
En liten løk
1-2 hvitløksfedd (hvitløkspulver kan også fungere)
Krydder og urter (ferdigblandet pizzakrydder på boks fungerer fint om du ikke har ferske urter)
Salt og pepper
Tre store egg
En boks Cottage Cheese

Paifyll med matriske, blodsjampinjong og kantarell. Tilsett løk, ferske urter og gjerne litt bacon.

Lag paibunnen som anvist på pakken. Stek sopp, løk, hvitløk, urter og krydder til soppen har sluppet væske og løken er gjennomsiktig. La den kjølne noen minutter før du har den i paiformen. Rør sammen egg og Cottage Cheese og ha over i paiformen, sørg for å fordele blandingen godt. Ønsker du et dryss med ost over, så gjør gjerne det, men det er ikke nødvendig. Stekes midt i ovnen – følg anvisning på pakken for temperatur og steketid. Serveres gjerne med tomatsalat eller annen type salat.

Tips: Ha i tilstrekkelig med krydder og salt, gjerne litt chilipulver, når du steker sopp og løk. Jeg pleier å ha i ferdigstekt bacon (da trenger du ikke salte så mye).

Tips 2: Bland 1 dl revet parmesanost i eggeblandingen

You may also like...

Følg meg

Få nye oppskrifter levert rett i innboksen

Registrer deg du også: