UTSOLGT! Kunst årskalender 2020

Fargerik og flott kalender, signert av kunstneren. Kun et begrenset antall eksemplarer blir produsert. PS: Noen kalendere igjen i Hermes-butikken på Kystens Hus i Tromsø!

For sjette året på rad kan du nå bestille Dornbergs årskalender, med motiver i sjangeren Naive Art. (Bestillingsskjema nederst på siden)

 

Kalenderen er i størrelse A5 med spiral og hull for oppheng. Den bruker en flate på ca 15×42 cm når den henger på vegg. Kalendariet er praktisk utformet med «bokser» store nok til at det er plass til et stikkord eller to. Det er også plass til egne notater nederst på hver kalenderside.

Årskalenderen koster kr 200,- inkl mva pr stk. Faktura sendes pr e-post når bestilling er mottatt, med forfall 6 dager. Porto, emballasje og ekspedisjons-omkostninger kommer som tillegg, avhengig av antall og vekt. (Se bestillingsskjema for eksakt pris for din bestilling). Maks 5 kalendere per bestilling.

Det er 30 dager angrerett på kjøp via internett. Hvis du ønsker å returnere produktet innen 30 dager må du selv betale porto og omkostninger.

Kalenderen vil bli sendt ut i slutten av oktober/begynnelsen av november.

Bestillingsskjema (*= Obligatorisk)

 

SIKKERHETSKONTROLL

Translate »