Kalenderforsiden – alltid en utfordring!

Neste års kalender er straks klar for trykk. Den aller siste siden som skal på plass er forsiden. Og der støter kunstneren alltid på en eller to utfordringer….av det positive slaget!

Jeg trodde jeg hadde forsiden til årskalenderen for 2018 klar, helt til jeg ombestemte meg og lagde en ny forside. Så lagde jeg enda en. Og en til….

Den første var i blånyanser, som de tre foregående årene. Men så tenkte jeg: Blir det ikke litt kjedelig? Og denne gangen var det så mange andre arbeider som burde komme med i vurderingen. Jeg har bestemt meg nå – motivet og fargene sa: Ta meg! Og det gjorde jeg.

Her kan du se hvilke alternativer jeg hadde å velge mellom. Hvilken forside tror du neste års kalender vil få? (klikk på bildene for større versjon)

Bestill kalender

 

Translate »