Galleriutsalg med gratis vafler

Kunstner Gry Dørnberg Olsen har flyttet fra gård og grunn i Hernes-skogen og hjem til Tromsø. Hun arrangerer derfor et siste utsalg i galleri Gammelstua.

Søndag første helga etter påske, fra 12 – 16 åpner Gry Dørnberg Olsen og gårdsfolket på Nordby gård galleri Gammelstua for en siste vaffelkafe og åpent galleri. Her blir det muligheter til å gjøre noen kupp i et rikholdig utvalg av bilder i mange størrelser, både uinnrammet og innrammet, i tillegg til kort og andre produkter.

Kunstneren vil selvsagt være til stede under arrangementet:

– Jeg håper å få se mange kjente ansikter før jeg tar malesakene mine med meg nordover til hjembyen, sier hun. – Helt fra første stund har jeg og min kunst blitt møtt med stor entusiasme og glede her i Hedmark, det har jeg satt enormt mye pris på, legger hun til.  – Det ligger mye inspirasjon for meg i det jeg har skapt her i skogen, sammen med de som bor her, smiler hun. – En inspirasjon som jeg tar med meg videre.

Gry og hennes kunst vil nok ikke forsvinne helt selv om hun flytter fra Elverum: – Jeg har mye familie her, blant annet en utrolig kreativ kunstnersøster som nok vil trekke meg sørover med jevne mellomrom. Dessuten jobber jeg allerede med kalenderen for neste år, der det er motiver som helt klart er inspirert av livet i skogen og andre nære ting, røper hun.

Hun gleder seg til å satse på kunst og andre ting i hjembyen Tromsø: – Jeg elsker å være tilbake i Tromsø! Her finnes det en hel haug med muligheter, forteller hun entusiastisk. – Samarbeidet mitt med Galleri NORD er noe jeg har lyst til å satse mye på. I tillegg er bilder, kort og andre produkter med i sortimentet til den nye butikken til rederiet Hermes i Kystens Hus, avslutter hun. – Spennende tider!

Gårdsfolket og kunstner Gry spanderer både vafler og kaffe i anledning dagen!

Translate »